6 Şubat 2015 Cuma

The Balm Nude Tude Far Paleti

Göz makyajı sadece siyah eyeliner ve rimelden oluşan biri olarak far kullanmayı beceremediğimden dolayı pek sevmediğimden, aldığım farlar bozulma belirtileri gösterene kadar makyaj çekmecemde yaşayıp giderlerdi. Bir Gratis indirimi sırasında görünce ambalajına ve renklerine bayılarak aldığım Nude Tude Palet için böyle bir şey söz konusu olmadı. Hayatımda ilk kez bir far paletindeki her rengi dibine kadar kullanıyorum yaşasın:)

The Balm Nude Tude Far Paleti

Doğal tonlarda far paleti



The Balm'ın tüm ürünleri gibi bu paletinde ambalajı çok güzel. İçinden kocaman bir ayna ile çift taraflı far uygulama fırçası çıkıyor. Tam çantaya atıp çıkmalık;)

Göz makyajı

Paletteki renklerin hepsi çok kullanışlı, mat renklerde var, içinde hafif ışıltılı olanlarda. Yazısını buradan okuyabileceğiniz Mac Pro Long Wear Concealer'ın üzerine uyguladığımda kalıcılıkları üst seviyede oluyor. Kesinlikle akma dağılma gibi bir problem yaşamıyorum.

Far tabusunu bu paletle yıkmış biri olarak en çok kullandığım renkler tabiki ilk dört sırada yer alan Sassy,  Stubborn, Stand-offish ve Snobby. Bu renkleri genellikle göz pınarlarımı ve kaş altlarımı aydınlatmak için kullanıyorum. İçlerinde sim diyemeyeceğimiz hafif ışıltılar var;)


Sultry, Selfish, Sophisticated ve Seductive renklerini gölge yapmak için kullanmayı çok seviyorum. Gözlerim renkli olduğu için genellikle crease bölgesini renklendirme işleminden kaçınırım. Nedense yakışmadığını düşünürdüm ama bu renkler aksine çok güzel, çok doğal bi görüntü sağlıyor.

 Sexy rengi, gerçekten çok seksi duran bi bordo ve göz kapaklarımda uygulayıp, alışık olmadığım iddialı bi görüntü yaratıyorum. Çok nadiren:) Mat bir siyah olan Serious rengi ile mat kahverengi Sleek rengini ince uçlu bir fırça yardımıyla gözlerime eye liner olarak kullanıyorum. Likit eyelinerlara göre daha doğal ama yinede net bir sonuç elde ediyorum. Gün içinde eye liner da dağılma gibi sorun olmuyor. sürdüğüm gibi kalıyor. Silly rengini ise şimdilik Sleek ile çektiğim eyelinerın üstüne hafif ışıltılı olsun diye kullanıyorum. Sonuçtan gayet memnunum.
Farları The Balm ın bu çift taraflı fırçası ile uyguluyorum çok kullanışlı harika bişey:) Bu fırçadan benim için bitane edinin lütfen pişman olmayacaksınız söz ;)

Sonuç itibariyle bana far kullanmayı sevdiren The Balm Nude Tude Paleti'nin Gratis indirimlerinde (14 Şubat indirimi de hazır yaklaşırken) 35-TL gibi bir fiyata düştüğünü hatırlatır eğer hala almadıysanız kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Sevgiler;) 

**The Balm  Cheek&Lip Palet ile ilgili yazıma buradan ulaşabilrsiniz.



-Paylas-

13 yorum:

  1. Yaaa ama ama ama ben bu paleti istiyorummm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 14 şubat gratis indiriminde alabilirsin bence canım pişman olmazsın ;)

      Sil
    2. alacağım zaten çekiliş için alacağım :) ben nude dude istiyorum onu da @kozmetikvar getirecek yurt dışından :) ama o benim :D

      Sil
  2. The Balm paletleri içinde en sevdiğim palet kesinlikle bu :) Çok güzel bir inceleme olmuş canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim bende cok seviyorum iyiki almisim :)

      Sil
  3. Far çok kullansam, bunu da alırdım kesin. Kendimi tutuyorum :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hic kullanmazken bununla far kullanmaya basladim bence tutma kendini gratis indiriminde al gitsin :)

      Sil
    2. Ben hic kullanmazken bununla far kullanmaya basladim bence tutma kendini gratis indiriminde al gitsin :)

      Sil
  4. Bu paletin renkleri harika gerçekten :) Far kullanmaya üşenmesem alırdım mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende useniyorum aslinda ama bu paletin hevesine kullanmaya basladim bakalim ne kadar surecek simdilik iyi gidiyo :)

      Sil
    2. Bende useniyorum aslinda ama bu paletin hevesine kullanmaya basladim bakalim ne kadar surecek simdilik iyi gidiyo :)

      Sil
  5. Ben de far kullanmayı pek tercih etmememe rağmen en çok kullandığım far paletidir kendisi

    YanıtlaSil