27 Şubat 2015 Cuma

Pierre F Gentle Peel Off Mask - Nazik Soyulabilen Maske

Her Gratis mağazası ziyaretimde bu maskeyi alıp denesem mi diye düşünür, her seferinde de kararsızlığa düşüp almadan geçerdim. Ancak daha sonra internette olumlu yorumlarına denk gelince, bide Gratis indiriminde 7-TL ye düşünce alıp denemeye karar verdim. (Burada yazar "keşke bu seferde denemeseymişim" diye geçirir içinden :))

Maske, C vitamini ve antioksidan içeriyor. Cildi ölü hücrelerden arındırarak yeniden canlandırmayı ve cilde esneklik kazandırmayı vadediyor. Şeffaf jel yapıda olan bu ürün ağır bir kokuya sahip olduğundan, koku hassasiyeti olanlar rahatsız olabilir. diye düşünüyorum. Paraben, sülfat, flatat, PEG içermediği ve hayvanlar üzerinde test edilmediği belirtiliyor.

Pierre F Nazik Soyulabilen Maske


Pierre F Gentle Peel Off Maskeyi şu şekilde kullandım; Şeffaf jel yapıdaki ürünü, temizleyicimle yıkadığım yüzüme, göz ve dudak çevreme gelmeyecek şekilde, çok ince olmayan bir tabaka halinde uyguladım. Uygulanan miktarın cilt yüzeyinde çok fazla yada çok az olmaması, kuruduktan sonra yapacağımız soyma işleminde sıkıntı çıkmaması açısından önemli ;) Uygulamayı bitirdikten sonra maskenin tamamının yüzümde kurumasını bekledim. (yaklaşık 10-15 dk sürdü) Daha sonra, çene altından başlayarak maskeyi yüzümden soymaya başladım. Soyma işleminde, maske ciltteki küçük tüylerimide çektiği için hafif acıdığını söyleyebilirim. Maskeden sonra cildime toniğimi ve nemlendiricimi sürüp cilt bakımımı tamamlıyorum.


Ben bu maskeyi ilk başlarda haftada 2 kez kullandım, daha sonra haftada bire düşürdüm ve ne yazık ki daha sonra da kullanmayı bıraktım:( Aslında ürünü ilk kullanmaya başladığım zamanlarda çok memnundum, uygulamadan sonra yumuşacık ve tertemiz, yenilenmiş görünen bir cilde sahip oluyordum. Gözenekler için bir faydasını görmedim ama temizlemede başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ancak cildim çok hassas olduğu için maalesef bende bir süreden sonra alerjiye sebep oldu, sivilce gibi olmayan küçük kırmızı pütürcükler oluşmaya başladı ve maskeyle vedalaşmak zorunda kaldım. Ve bu pütürler maskeyi kullanmayı bıraktıktan sonra kendiliğinden  düzeldi.

150 ml lik ambalajında gayet bereketli olan bu maskeyi, çok hassas olmayan normal ciltlerin beğenebileceğini düşünüyorum. Gratis Mağazalarında bulabilirsiniz.

Sevgiler...


-Paylas-

6 yorum:

  1. Aslında çok etkili güzel bir ürüne benziyor bende görmüştüm ama alıp almamakta kararsız kaldım sonuçta cilt birkere bozulunca telafisi zor oluyor yinede bir düşüneyim diyorum.Sevgilerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hassas olmayan ciltler için çok güzel bi ürün :)

      Sil
  2. Bende kullanıyorum bu ürünü hatta yazısını yazmayı düşünüyordum epeydir :) ben tereddütte kaldığım için tekli satılanlarından almıştım indirimde bir kaç paket, paket olmasına rağmen epeyce de bereketli daha açmadığım 3 tane var, ben bir kaba boşalttım açtığım paketten kalanı. Verdiği etkiyi daha tam anlayamadım uğraştırıcı olunca üşeniyor insan düzenli yapmaya ancak bir ferahlık aydınlık verdiğini söyleyebilirim cildime.güzel yazı olmuş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım umarım kullandıkça memnun kalırsın :)

      Sil
  3. Benim de cildim baya hassas ve ne zaman kullansam yüzüm kızarıyor :/ bende üzülerek kullanmayı bıraktım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hassas ciltlilerin kaderi olmuş ozaman bu durum :(

      Sil