4 Şubat 2015 Çarşamba

Organix Biotin&Collagen Şampuan - Full Dolgunlaştırıcı ve Uzatıcı Şampuan

Merhaba;

Bugün en sevdiğim şampuanımdan bahsetmek istiyorum. Kendisinden ikinci şişeyi bitirip, üçüncüye şişeye geçmiş bulunuyorum. Yazın çok yakın bir arkadaşımın bana "bi şampuan kullanıyorum saçları çok çabuk uzatıyo" demesiyle tanıştım ve o gün bugündür aradığım şampuanı bulmanın mutluluğunu yaşıyorum:)


Full Dolgunlaştırıcı ve Uzatıcı Şampuan



Organix Biotin&Collagen Şampuan; içeriğindeki biotin ve kolajen özleri ile saçları besleyip daha dolgun bir görünüme kavuşturmayı vadediyor. Sülfat içermiyor. Beni en çok etkileyen, üzerinde "Full Dolgunlaştırıcı ve Uzatıcı Şampuan" etiketi olmasıydı. Saçlarımın ince telli cansız ve çok geç uzadığını göz önüne alırsak satın almam kaçınılmazdı diyebiliriz:) Şampuanın çok az miktarı bile saçlarımı güzel bir şekilde temizlememe yetiyor. Kokusunu da çok sevdim. İnce telli saçlarımda dolgunluk sağladı, yağlanma problemi olmadı. En can alıcı kısmıda kullandığım süre içerisinden çevremdekilerden "Saçların mı uzadı senin?" gibi iltifat olarak kabul ettiğim cümleler duymuş olmamdı:)


Saç uzatan şampuan


Ürün 385 ml lik ambalajda, ortalama 32-38 TL fiyata satılıyor. İlk bakışta fiyatı fazla gibi gelse de, 10-15 -TL ye aldığımız şampunların 200-250 ml olduğunu, fazla kullanmak gerektirdikleri için çabuk bittiklerini (en azından kendi kullandığım şampuanlar için söylüyorum) ve hiçbi işe yaramadıklarını, Organix şampuanın ise çok uzun süre gittiğini göz önünde bulundurursak  fiyatın karşılığını fazla fazla aldığımızı söyleyebilirim.

Sonuç olarak bu güzel şampuanı çok severek kullanıyorum ve canı gönülden tavsiye ediyorum. Ürünü şuan %20 indirimli olarak 30,40-TL satın almak isterseniz Kozmela dan sipariş verebilirsiniz. 

Sevgiler:)

-Paylas-

21 yorum:

  1. Yaa ben şampuan delisiyim paso şampuan deniyorum banyoda en az 20 çeşit şampuan var almıcam işte bana ne bana ne :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu keşfedene kadar bende öyleydim son olarak bide bunu dene başka almıcaksın söz :)

      Sil
    2. Benim saç derimde seboreik dermatit diye bir rahatsızlık var sürekli aynı şampuanı kullanınca iyi gelse bile bir süre sonra alışıyor işe yaramaz oluyor ömrüm boyunca bu durum böyle olacak mecbur :( deneyeceğim ama teşekkürler :)

      Sil
    3. aaa ozaman boşver canım yaa sonra bide saç derinde problem yaratırsa üzülürüm:( sen bildiğinden şaşma en iyisi öpüyorum :-*

      Sil
  2. Bir süre önce bende kullanmistim,organix ürünlerini çok beğeniyorum bu arada organixin argan oil morocco serum yağı var çok güzel tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o yağdan almayı bende düşünmüştüm ancak biraz pahalıydı değer mi değmez mi bilemedim ama güzel diyosan ilk fırsatta alıp deneyebilirim teşekkürler;)

      Sil
  3. sedoş süper gidiyosun hergün okuyorum, yorum yazmasam da burdayım kuşum :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy teşekkür ederim bebişim desteğini hissediyorum zaten :-***

      Sil
  4. Biotin saç uzamasında çok etkili bir vitamin ben direk hapını kullanıyorum, şampuan olarak daha nemlendirici özellikte olanları tercih ediyorum :) Hapına da bi şans verebilirsin canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biotin hapını kullanmaya niyetlenmiştim ama sivilcelenme yaptığına dair yazılar okudum oyüzden biraz çekindim. Sivilcelenme problemi sende de oldumu bide nekadar süre ve nekadar dozda kullandın bilgi verirsen çok sevinirim :) buarada selam verdim borçlu çıktım diyebilirsin bi yorum yaptın on tane soru sordum :)))))

      Sil
  5. Bu şampuanı eşim kullanıyor dolayısıyla 2-3 kez bende kullandım gizli gizli (aman duymasın)..Ayda bir berbere giden adamdım, daha 10. günde papaz gibi oldum gidip traş olmak zorunda kaldım, mağdurum :( kıssadan hisse; hanımlar kullanın, adamlar kullanmayın! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahhaha gerçekten hiç bu açıdan düşünmemiştim yunus bey çok haklısınız beylerin hoşuna gitmeyebilir kullanırken dikkatli olsunlar :))))))))

      Sil
  6. Biotin içerikli şampuanını ben de 10 aydır kullnıyorum.. Güzel şampuan organix ürünleri..

    YanıtlaSil
  7. sonunda bende buradayım , rahatsızlığımdan dolayı hemen ziyaretine gelemedim ama artık bende takipteyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Yaa bu şampuanı alıp almama konusunda kararsızdım ama sanırım daha fazla dayanamayacağım ve alacağım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en çok faydasını gördüğüm şampuanlardan biri buydu canım herkeste aynı etkiyi yapmayabilir tabi ama bence denemen de yarar var ;)

      Sil
  9. Sanırım bu sampuanı almaya karar verdim :) sagol sedos 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben inanılmaz faydasını görümüştüm canım umarım sende memnun kalırsın ;)

      Sil
  10. Kozmetik Ürünler  Çok güzel bir yazı son zamanlarda en çok
    gündemde olan kozmetik ürünler makyaj malzemeleri vb ürünler en uygun fiyatla sitemizde mevcut herkesin işine yarayacak
    malzemeler kremler aradığınız ne varsa bu site üzerinde mevcut bütün hepinizi sitemize bekleriz..

    YanıtlaSil