23 Şubat 2015 Pazartesi

Loreal False Lash Wings Maskara

Merhaba:)

Makyaj yaparken asla atlamadığım tek bi ürün var; o da tartışmasız siyah maskaram. Sarı kirpiklere sahip olmam sebebiyle mutlaka yoğun şekilde maskara kullanmam gerekiyor. Hergün kullanıp çok çabuk bitirdiğim için sıklıkla değişik markalarda maskara denedim. Uzun zamandır da Loreal in tüm rimellerinin gerçekten çok başarılı olduğuna karar verdim. Fiyat performans açısından çok başarılı sonuçlar veriyor benim kirpiklerimde. Hele bide indirimlerde denk gelip yedeklediğimde tatından yenmiyor Loreal maskaraları :)

Loreal Rimel



Rimelim bitmek üzereyken satın aldığım Loreal False Lash Wings Maskara kirpiklerde "kelebek etkisi" yaratarak, hem dolgunluk, hem uzunluk verip takma kirpik takmış gibi dramatik kirpiklere sahip olmamızı vadediyor. Bende bu vaatleri duyunca tabi bi heves başladım kullanmaya :)




Bu maskara, plastik bir fırçaya sahip. Loreal in diğer rimellerine göre fırçası asimetrik ve uca doğru inceliyor. Böylelikle minicik kirpiklerimizi bile yakalıyor. İlk kullanımda biraz zorluk yaşasam da sonradan alıştım ve çok sevdim. Normalde rimelleri iki kat uygularım ancak bu üründe tek katta gayet güzel sonuç aldım.




Kirpiklerimde çok güzel dolgunluk ve uzunluk sağladı. Kelebek etkisi bumudur bilmiyorum ama uygulama sonrasındaki sonucu gerçekten çok sevdim. Tek sevmediğim yanı kirpiklerimi birbirine yapıştırması oldu. Ben sanırım yapışık değilde biraz daha ayrık duran kirpikler seviyorum :) Loreal False Lash Wings Maskaranın bendeki klasik siyah rengiydi, bunun haricinde ekstra siyahlık sağlayan "midnight black" olanı var. 

Kullanıp memnun kaldığınız maskaralarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.Bu maskaram bitmek üzere,tavsiyelere açığım:) 

Şimdilik hoşçakalın.


-Paylas-

1 yorum:

  1. Bu rımeli kullandım dediğiniz gibi benim de kirpiklerim cok yapıstı onun harıcınde performansı guzel:)) Sevgıler

    www.kuzununannesi.com

    YanıtlaSil