21 Ocak 2015 Çarşamba

The Balm Apples Krem Allık ve Ruj Paleti; The Balm Apples Cheek&Lip Cream Palette


Bugüne kadar The Balm markasının bir ürününü alıp pişman olduğum yada memnun kalmadığım hiç olmadı. Zaten her şeyden önemlisi The Balm, sadeleştirilmiş içeriği olan ve hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka. Retro ambalajlarıyla da gönülleri çoktan fethetti. İtiraf etmem gerekirse benimde bu krem allık ve ruj paletini alırken ilk etkilendiğim şey ambalajıydı:) Sonrasında da elimden düşürmediğim neredeyse her gün kullandığım, seyahatlerde çantama atıp çıktığım vazgeçilmez bi ürün haline geldi.

The Balm Apples Palet


Şöyle ki; palet hem allık hemde ruj olarak kullanılabilen 6 adet üründen oluşuyor. Sadece bu açıdan bile çok pratik olduğunu düşünüyorum. Yani bir yere giderken çantamıza tek ürün atıp, 6 farklı renk seçeneğiyle hem ruj hemde allık ihtiyacımızı karşılamış oluyoruz. Şimdi paletin beni en şaşırtan ve onu vazgeçilmez yapan yönüne geliyorum; bütün renkler inanılmaz kalıcı! Tamam renkler çok güzel ürün çok pratik ama bu kadarını hiç beklememiştim. Resmen benim yağlı cildimde bile sabah sürdüğüm allık akşama kadar hiç kıpırdamadan kalıyor. Böylelikle gün içinde allığımı tazeleme gibi bi derdim olmuyor. Ama belirtmem gerekir ki ruj olarak kullandığınızda aynı kalıcılık söz konusu değil:(

The Balm Cheek Liğ Cream Palette

En sık kullandığım renkler; Pie, Candy ve Caramel. Özellikle Caramel ve Candy i karıştırarak uygulamaya bayılıyorum. Kahve alt tonlu harika doğallıkta bi pembe elde ediyorum. Zaten hangi rengi uygularsanız uygulayın çok doğal bitişli bi sonuç elde ediyorsunuz. Ürünlerin çok pigmentli olduğunu ve parmağımla çok az dokunduğumda bile fazlasıyla yetecek kadar ürün aldığımı unutmadan söylemeliyim.

The Balm Apples Cheek&Lip Cream Palette Gratis Mağazalarındaki %40 indirimler sırasında 35-40 TL fiyata satılıyor. Allık ihtiyacınız varsa, hem pratik hemde kalıcılığı iyi olsun diyorsanız Gratis indirimlerinde bu palete bir şans verin derim. 
Renkler sırasıyla; Cobbler, Crisp, Caramel
Renkler sırasıyla;Cider, Pie, Candy


-Paylas-

7 yorum:

  1. Bu ürününü denememiştim The Balm'ın renkler çok kullanışlı görünüyor, kullanmam dediğim hiç bir tonu yok gibi.

    YanıtlaSil
  2. Renklerin hepsi çok güzel merveku seveceğinden eminim :)

    YanıtlaSil
  3. renkleri çok hoş canım, güle güle kullan:)
    blogunu yeni keşfettim bana da beklerim
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim çiçeği burnunda blogumu keşfetmenize teşekkür ederim:)

      Sil
  4. Çok tatlı bi palet bu ama daha çok sarı alt tonlulara hitap eden renkleri var bu yüzden almamıştım :) Güle güle kullanın :)
    Sizi takibe aldım yalnız sizin takibiniz gözükmüyor tekrar kontrol edebilirmisiniz? Bazen bloggerda bu tarz sorunlar çıkabiliyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekrar kontrol ettim izleyicileriniz arasında görünüyorum aslında ama yine olmamışsa geri dönüş yaparsanız çok sevinirim;)

      Sil
  5. Bu indirim zamanında kaçırmamız lazım gerçekten :)

    YanıtlaSil