27 Ocak 2015 Salı

Loreal Elseve Extraordinary Oil


İnce telli ve kolay kırılan saçlarıma çözüm olsun diye, her seferinde yeni bir umutla yeni bir ürün denemeye bıkmadan usanmadan devam ediyorum, edeceğim:) Uzun zamandır kullandığım Loreal Elseve Extraordinary Oil - Boyalı Saçlar İçin Saç Bakım Yağı'nın resimden de anlaşıldığı üzere dibini görmüş bulunmaktayım. Olağanüstü bakım yağı olarak geçen bu ürün içeriğindeki değerli çiçek özleriyle saç rengini korumayı ve daha parlak bir görünüme kavuşturmayı vadediyor.

Loreal Elseve Saç Bakım Yağı


Bu saç bakım yağını şampuanlama öncesinde, tarama öncesinde veya şekillendirme öncesinde kullanabiliyoruz. Ben sadece banyodan sonra, avucumun içine 2-3 damla alıp, ellerimde ısıttıktan sonra saçlarıma uyguladım. Saçlarımın kolay taranmasını sağlamak haricinde hafif bir parlaklık kattığını söyleyebilirim. Kokusu gayet güzel, beni hiç rahatsız etmedi. Yapısıda oldukça ince olduğundan yağlı saçlarımda bile ağırlık yaratmadı. Ancak saç uçlarımda pek işe yaradığını söyleyemem. Olağanüstü denen bu bakım yağından beklentilerimi yüksek tuttuğumdan mıdır bilmem beklentilerimi tam karşılamadı sanki. Saçlarım kolay taransın, canlı ve parlak görünsün, uçlarına çok etki etmese de olur diyenlere fiyatı 12- 15 TL civarında olan bu ürün tavsiyemdir;)

Yıpranmış Saçlar İçin saç bakımı

Saçlarımda kullandığım ürünlerde tek istediğim şey saç uçlarındaki kuruluğu alması ve geç kırılmasını sağlaması ki bende saçlarımı çabuk uzatabileyim;) Şu sıralar yeni bir saç bakım yağı arayışındayım önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Şimdilik hoşçakalın :)

-Paylas-

6 yorum:

  1. Bu ürünü bende kullandım bence de çok kuru saçlar için uygun değil daha çok şekillendirme parlaklık verme konusunda iyi. Ben Yves Rocher'nin saç bakım yağını kullanıyorum duştan sonra kullanmak için biraz ağır ama bol bol sürüp maske olarak kullanıldığında başarılı, saç uçlarımdaki kuruluğa ve çatallaşmalara iyi geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çatallaşmalara iyi geliyo diyosan tamamdır zaten benim için önemli olanda buydu teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ben bayılıyorum bu mucizevi yağa ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke bende böyle "bayılıyorum bu yağa" diyebileceğim bi bakım ürünü bulabilsem :)

      Sil
  3. Benim boyalı saçlarımı yumuşacık yapıyor ve çok beğenerek kullanıyorum. Sende sarı kapaklısını dene bir derim o buna göre daha da nemlendiriyor diyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarı kapaklıyı dün aldım bugün kullanmaya başlıyorum umarım bundan daha iyi gelir:)

      Sil