29 Ocak 2015 Perşembe

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30

Son iki yıldır bize fondötenleri unutturan BB ve CC kremleri elimizden düşürmez olduk. Bende uzun zamandır çok severek kullandığım  Clinique CC kremden bahsetmek istiyorum.


Clinique CC Krem


Günlük makyajımda ten ürünü olarak ağır fondötenler yerine daha hafif yapıda olan ve cildimdeki renk eşitsizliklerini düzenleyen CC kremler (Color Correction) tercih ediyorum. Clinique CC Cream; akıllı cilt tonu düzenleyici teknolojiye sahip formül ile cildi sağlıklı ışıltısına kavuşturarak onarmayı, aynı zamanda cildi nemlendirerek güneş ışınlarından korumayı vadediyor. Ki bu konudaki tüm beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
CC Krem

Çok uzun süredir kullandığım bu ürün, uyguladığım gün içerisinde cildimdeki renk eşitsizliklerini güzel bir şekilde kapatırken, yağlandırmadan ilk sürdüğüm andaki matlığını koruduğu gibi, kalıcılığı da gayet başarılı. Ancak vadettiği gibi kalıcı olarak cildimde yarattığı bi onarım gözlemlemedim, ürünü yüzümden temizlediğimde lekeler yeniden ortaya çıkıyor tabiki:)



Ürünün bendeki rengi "light". Bu renk bana yazın kullanmak için açık kalsa da kışın ten rengime tam uyum sağlıyor. Elime çok az miktarda alıp ıslak makyaj süngeri yardımıyla yüzüme uyguluyorum, böylece daha eşit dağılmış ve doğal bir sonuç elde ediyorum. 

Cildimde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadı, sivilcelenme yapmadı. Üstelik hassas bir cilde sahip olduğum için yaz-kış güneş kremi kullanmak zorunda olan biri olarak Clinique CC Cream de buna ihtiyaç duymuyorum, çünkü SPF 30 koruma faktörü içeriyor. E daha ne olsun diyor ve ürünün Clinique Web Sitesinden 89-TL ye sipariş edileceğini, 40 ml lik tüpte satıldığını ve çok bereketli olduğunu belirterek gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.


-Paylas-

8 yorum:

  1. çok soft duruyor gerçekten hemde koruması yüksek sipariş vericem bende teşekkürler seda hanım

    YanıtlaSil
  2. memnun kalacağınıza eminim :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba :) çok güzel bir ürüne benziyor en kısa zamanda denenmeli bu arada izmirli bir blogger buldum sizi ne güzel oldu :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlu oldum teşekkür ederim bencede çok güzel oldu :)

      Sil
  4. Merhabalar,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibime aldım. Bende bloguma beklerim.
    Sevgiler,
    http://www.hayatimakyajla.com/

    YanıtlaSil
  5. çok hoş duruyor gerçekten deneyebilriim

    YanıtlaSil